Naisjärjestöjen keskusliitto Twitterissä Naisjärjestöjen keskusliitto Facebookissa
 

Osaavat JA VAIKUTTAVAT NAISET vaalivat ja RAKENTAVAT YHTEISTYÖSSÄ TASA-ARVOISta ja kestävää YHTEISKUNtaa

 
 
 
 


Vaikutamme

Naisten asemaan

Sukupuolten tasa-arvoon

Tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksiin

 


Jäsenjärjestöt

Naisjärjestöjen Keskusliittoon kuuluu 58 jäsenjärjestöä, joissa on yli 400 000 jäsentä. Liittomme on avoin, moniääninen ja rohkea.
Tutustu jäsenjärjestöihimme täältä!

 


Uutiskirje

Ajankohtaisia tasa-arvouutisia ja -tapahtumia kahdeksan kertaa vuodessa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi tästä!

 
 
 
 

AJANKOHTAISTA

 

Järjestöt: Naisiin kohdistuvan lähisuhdeväkivallan lopettamiseksi resurssit Suomessa edelleen riittämättömiä

Naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan lopettamiseksi on tehty paljon toimenpiteitä, mutta resurssit eivät ole riittäviä. Tämä selviää kansalaisjärjestöjen kokoamasta arviosta Istanbulin sopimuksen toteuttamisesta. Järjestöt ylläpitävät suurta osaa väkivallan uhreille ja tekijöille tarjolla olevista palveluista. Aitoa yhteistyötä viranomaisten ja järjestöjen kesken tarvitaan kaikilla tasoilla.

EU:n tietosuojauudistuksen soveltaminen alkaa 25.5.

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkaa perjantaina 25.5.2018. Asetuksella pyritään vahvistamaan henkilötietojen antajan oikeuksia sekä kerääjän ja käsittelijän velvollisuuksia henkilötietojen vastuullisessa ja tarkoituksenmukaisessa käsittelyssä. Naisjärjestöjen Keskusliitto kerää ja käsittelee henkilötietoja esimerkiksi uutiskirjeen ja tiedotteiden postitusta, tapahtumien järjestämistä ja keskusliiton luottamustoimien hoitamista varten.

Presidentti Tarja Halosen keynote-puhe, 7th IWG World Conference on Women and Sport 17.5.2018

Presidentti Tarja Halonen avasi International Working Group on Women and Sportin maailmankonferenssin keynote-puheella Being Well to Play Well. Edellinen IWG-konferenssi järjestettiin Suomessa, ja presidentti Halonen oli konferenssin suojelija.

 

Tule mukaan keskustelemaan mediasta ja tasa-arvosta tiistaina 12.6.2018!

Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke järjestää 12.6.2018 Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4, Helsinki) klo 8.30-10.30 keskustelutilaisuuden median merkityksestä tasa-arvon edistäjänä. Tarjolla myös herkulliset aamukahvit. Lue lisää  täältä ja ilmoittaudu mukaan klikkaamalla banneria!

 

EHDOKASASETTELU NAISJÄRJESTÖJEN KESKUSLIITON PUHEENJOHTAJA- ja HALLITUSVAALIIN ON KÄYNNISSÄ!

 

Blogi

Tulin Naisjärjestöjen Keskusliittoon muutaman kuukauden harjoitteluun syksyllä 2017 mutta viivyin toimistolla lopulta lähes vuoden. Naisjärjestökenttä on valtavan monipuolinen, moninaisten naisten osaamisesta ammentava ja innostava paikka vaikuttaa, verkostoitua ja edistää sukupuolten tasa-arvoa.Usein töissä ja tilaisuuksissa on kuitenkin parikymppisenä vähemmistössä. Naisjärjestöt tarvitsevat uusia nuoria, aktiivisia jäseniä! Nuoret tuovat tasa-arvotyöhön tuoreita ja rohkeita näkökulmia. Lisäksi monet tasa-arvo-ongelmat, kuten koulutuksen segregaatio, osaamisen vähättely, raskaussyrjintä ja seksuaalinen häirintä, ovat suurelta osalta nimenomaan nuoria naisia koskevia ongelmia, joiden ratkaisemiseen meillä itsellämme on asiantuntemusta. Se pitää valjastaa ...

 

katso Naiset #digiajassa -seminaarin tallenteet youtube-tililtämme

 

PÄIVITÄ UUTISKIRJETILAUKSESI EU:N TIETOSUOJALAIN MUUTOKSEN VUOKSI!


 

Katso kuvia Naiset #digiajassa -seminaarista 2.5.2018


 

 

Naisjärjestöjen Keskusliitto on mukana tukemassa Suostumus2018-kansalaisaloitetta

 
 
 
 
  • We All
  • Wihuri-logo
  • OKMlogo
  • Naisten ääni
 
 
 
login Synergia Foxy